Cautare

1470 de rezultate pentru "accident in braila vidin" (2.93 secunde)
Democrat-liberalul Marius Necula s-a aratat ieri extrem de nemultumit de situatia care persista de ani buni in cartierul Cantemir si de relatiile tensionate aparute pe aceasta tema intre Galati si Braila.
In acest spatiu cetatenii Galatiului vor putea descoperi cine sunt consilierii judeteni, cu ce bagaj vin si, mai ales, ce au de gand sa faca pentru judet in cei patru ani de zile cat vor ocupa aceasta functie.
Contez foarte mult si pe votantii celor trei partide mari - PD-L, PNL si PSD -, chiar si cel de-al patrulea, maghiar, pentru ca foarte multi dintre ei vor vedea in aceasta candidatura a mea un gest complementar lor, nu suprapus", a afirmat principele Radu Duda, la Braila.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
Ultimele retusuri au fost facute ieri in sedintele forurilor de conducere ale celor trei formatiuni membre ale Uniunii, in urma carora s-a stabilit ca PSD sa aiba candidati pentru 22 de Consilii Judetene, iar ACD (PNL-PC) 19 candidati.
Un numar de 184 de incidente electorale si 53 de infractiuni au fost inregistrate numai in cinci zile, de la debutul campaniei electorale si pana la 14 mai, a anuntat, astazi, ministrul delegat pentru Administratie, Victor Paul Dobre.
Lista candidatilor care, potrivit rezultatelor partiale sau numaratorilor paralele ale partidelor, au victoria garantata si, deci, un mandat de parlamentar in viitorul legislativ al Romaniei a fost prezentata de gandul.info:
Razvan Gheorghe) Asa cum PSnews.ro a dezvaluit, in urma cu mai bine de o saptamana, fostul vicepremier Gabriel Oprea revine, oficial, in jocurile politice.
Evenimentul s-a petrecut in timpul unei manevre de rutina, de trecere de pe un robinet de reglaj nivel in generatorul de abur pe robinetul de reglaj de rezerva.
Termoelectrica intentioneaza sa realizeze o societate mixta pentru conversia pe huila a unui grup la Centrala Braila, firmele interesate de participarea la proiect, cu o valoare estimata la circa 250 de milioane de dolari, avand posibilitatea sa depuna scrisori de intentie pana la mijlocul lui iunie.
Cu toate ca nu toate privatizarile de pana acum s-au dovedit eficiente si in multe cazuri a fost nevoie de o renationalizare urmata de o reprivatizare, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) si-a stabilit o strategie pentru anul in curs, care are drept Prioritate 1 vanzarea a 17 pachete majoritare pe care le detine la tot atatea societati comerciale.
De la 1 ianuarie 2007, Guvernul Romaniei nu va mai acorda subventii la incalzire in mod direct populatiei, inlocuind totodata pretul de referinta national cu pretul local.
Reprezentantii fermierilor din judetele Bacau, Braila, Calarasi, Galati, Ilfov, Tulcea si Vrancea s-au intalnit recent la Braila pentru a elabora un memoriu ce va fi inaintat Ministerului Agriculturii, anunta AMOS News.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, aflat simbata intr-o scurta vizita la Galati, a anuntat ca in foarte scurt timp toate porturile din tara aflate in administrarea statului vor trece in proprietatea primariilor municipiilor pe raza carora se afla acestea.
Directia Regionala Vamala Galati si-a schimbat denumirea in Directia Regionala pentru Accize si Operatiuni Vamale Galati, in vederea preluarii, de la 1 iulie, a activitatii de supraveghere a productiei, importului si circulatiei produselor accizate, care se facea pina cum de Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului.
Anul 2008 este programat sa fie pentru energia romaneasca unul in care capitalul privat sa intre cat mai mult in companiile detinute de stat, in special in cele de productie de electricitate.
Inspectoratul Regional pentru Protectia Consumatorului - Constanta a primit in perioada 1-14 ianuarie un numar total de 75 de reclamatii, dintre care jumatate sunt in sfera serviciilor de cablu si internet.
In perioada 21.01-31.01.2008, Inspectoratul Regional pentru Protectia Consumatorilor Constanta, conform programului tematic ANPC transmis celor trei Oficii Judetene de Protectia Consumatorilor din subordine, a efectuat un numar de 60 de actiuni de control referitor la modul de respectare a prevederilor legale privind protectia consumatorilor la comercializarea lichidului antigel si a lichidului de spalat parbrize.
"Am ambitia sa transformam Romania in a doua putere agricola a Europei", a afirmat vineri primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu la Conferinta de informare si promovare in teritoriu a Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR), desfasurata la Braila, in prezenta agricultorilor din Braila si din judetele invecinate.
Lentoarea cu care s-au miscat autoritatile judetene in infiintarea Autoritatii de Transport Judetean creeaza posibilitatea ca la licitatia pentru concesionarea traseelor din judet sa participe si firmele de transport din tara, care le pot "sufla" operatorilor locali principalele rute de transport.
google-analytics.com